China ready hotel - En del af Destination Fyn Masterclass


Dato og tid

Tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 09:00 til 13:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 23. marts 2019 kl. 12:00

Sted

First Hotel Grand

Jernbanegade 18
Jernbanegade 18 Odense

Arrangør

Erhvervshus Fyn
Tlf: +45 70235515
annck@erhvervshusfyn.dk

Kom til China Ready Hotel Masterclass og få det store overblik over det kinesiske udrejsemarked. Seminaret giver dig og dine medarbejdere en forståelse af, hvorfor de kinesiske besøgende er vigtige for hele turismebranchens udvikling i de kommende 10 år, hvor markedet fører hen ift. trends og ikke mindst, hvilke forberedelser man som hotelaktør i turismebranchen bør tage.

KINESERE ER I TOP 10 OVER HØJEST FORBRUGENDE TURISTER PÅ
HOTELOVERNATNINGER I SAMTLIGE NORDISKE LANDE!

Og udviklingen ser efter alle eksperters udsagn ud til at fortsætte de næste mange år. Derfor har vi inviteret Philip Kyhl til at sætte os ind i markedet og til at fortælle om, hvad man som hotel kan gøre for at tiltrække flere kinesiske gæster og ikke mindst at finde praktiske løsninger på kulturelle udfordringer.

Deltagerne går fra seminaret med forståelse for kinesiske udrejseturister, deres forventninger til en udlandsrejse, deres rejsemønstre, samt hvordan et hotel kan promovere sig i konkurrencen med andre hoteller. Denne master class er specifikt henvendt til hoteller, og der vil derfor være hovedvægt på data og cases med fokus på hoteller, selvom relevant information om beslægtede brancher også inddrages for en mere afrundet forståelse af den kinesiske turist.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Fyn
Tlf: +45 70235515
annck@erhvervshusfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Fyn
Tlf: +45 70235515
annck@erhvervshusfyn.dk