Indlæser
Gå-hjem-møde: AutomationsBoost
Dato og tid
Torsdag d. 20. juni 2019 kl. 15:00 til 17:00
Tilmeldingsfrist
Onsdag d. 19. juni 2019 kl. 20:00
Sted
Forskerparken, auditoriet,
Forskerparken 10,
5230 Odense M
Forskerparken, auditoriet
Forskerparken 10
5230 Odense M
Gå-hjem-møde: AutomationsBoost
Arrangementsbeskrivelse
AutomationsBoost er et målrettet innovationsprogram, der skal øge graden af innovation og automatisering i små- og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark.
Flere af projekterne i AutomationsBoost har nu nået sin ende. RoboCluster og Erhvervshus Syd inviterer derfor til et gå-hjem-møde, hvor du får muligheden for at høre om to spændende projekter fra Invenstar og AmiNIC.
Program
- 15.00 - 15.10: Velkommen & præsentation af AutomationsBoost
v/ Peter Lind, projektleder, Erhvervshus Syd og Per F. Gøse, projektleder, RoboCluster - 15.10 - 15.35: Præsentation af projektet ”Måling af fordærvelsesgrad i fødevarer”
Udviklingsprojektet vil tilføre en væsentlig automatisering i fastsættelsen af holdbarhed af ferske produkter i fødevareproduktioner, således man sikre kvalitet samt optimale lager- og håndteringsprocesser.
v/ Jeanette Hvamm, Ph.d., AmiNIC - 15.35 - 16.05: Fremtidens projektmuligheder
v/ Kasper Aagaard, programchef, Erhvervshus Fyn - 16.05 - 16.30: Pause med networking
- 16.30 - 16.55: Præsentation af projektet ”Vertikal farming”
Projektets mål er at udvikle en unik teknisk løsning til bæredygtig og ressourcemæssig optimal frembringelse af afgrøder i et lukket produktionsmiljø - kaldet AgroMat.
v/ Jens Riber, Supply Chain Manager, Invenstar - 16.55 - 17.00: Afrunding og tak for i dag
v/ Peter Lind, projektleder, Erhvervshus Syd og Per F. Gøse, projektleder, RoboCluster
Invenstars projekt omhandler vertikal farming
Projektets mål er at udvikle en unik teknisk løsning til bæredygtig og ressourcemæssig optimal frembringelse af afgrøder i et lukket produktionsmiljø - kaldet AgroMat. Med minimale krav til det omkringliggende miljø vil det være muligt for enhver at frembringe økologiske højkvalitetsfødevarer - eller planter med et minimalt ressourceforbrug og nærmest uden miljøbelastning samtidig med, at det er CO2-neutralt. En relativt enkelt og skalerbar løsning, der nemt kan kombineres med det eksisterende produktionsapparat i gartneribranchen.
AmiNICs projekt omhandler måling af fordærvelsesgrad i fødevarer
Udviklingsprojektet vil tilføre en væsentlig automatisering i fastsættelsen af holdbarhed af ferske produkter i fødevareproduktioner, således man sikre kvalitet samt optimale lager- og håndteringsprocesser. En generisk udgave af måleapparatet kan indgå i en automatiseret løsning hos slutkunden, således både detektering og selektering af kødet indgår i løsningen. Teknologien eliminerer fejl ved nuværende metoder og kan således anvendes til at fastslå om fødevarer er fordærvede eller ej samt bestemme hvor længe den pågældende fødevare kan holde under givne opbevaringsforhold.
Videregivelse af deltageroplysninger til statistiske og videnskabelige formål: Innovationsnetværkene videregiver virksomhedsoplysninger om bl.a. virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database. Læs mere om det her
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >