Lean i byggebranchen


Dato og tid

Tirsdag d. 26. november 2019 kl. 15:30 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 20. november 2019 kl. 12:00

Sted

Odin Havnepark, Lumbyvej 17 , 5000 Odense C Odin Havnepark
Lumbyvej 17
5000 Odense C

Arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 20 23 16 34
cme@erhvervshusfyn.dk

Lean i byggebranchen

I samarbejde med Byg til Vækst inviterer vi virksomheder i byggebranchen til endnu et fyraftensmøde i Vi bygger Fyn-netværket.

Temaet for det næste møde er lean – et begreb, der stiller skarpt på en gennemgang af arbejdsprocesser med det formål at reducere spild og dermed mindske omkostninger.

Foreningen, Lean Construction – DK, der arbejder for at trimme byggeprocesser vil præsentere, hvordan metoden kan bruges i byggebranchen. Få desuden et indblik i, hvordan entreprenørvirksomheden, Dansk Boligbyg A/S, arbejder med at implementere lean i nuværende projekter, og hvordan din virksomhed kan få del i deres fremtidige projekter.

Fyraftensmøderne i Vi bygger Fyn er enkeltstående og ikke en del af en serie. Du er velkommen til at deltage, selvom du ikke har deltaget i de foregående møder. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Om Vi bygger Fyn
BYG FYN og Byg til Vækst står bag netværket, hvor grundstammen er fyraftensmøder for virksomheder, private og offentlige bygherrer, uddannelsesinstitutioner og kommuner, der har relation til den fynske byggebranche. Vi Bygger Fyn-samarbejdet har eksisteret siden 2016, og der er afholdt mere end 10 fyraftensmøder.

Netværket har fokus på:

  • Formidling af aktuel viden om kommende større fynske byggeprojekter
  • Rekruttering af arbejdskraft
  • Innovation og ny knowhow indenfor byggeri og anlæg


Tilmelding
Når du tilmelder dig et arrangement i Vi bygger Fyn-netværket, giver du samtykke til, at BYG FYN kan kontakte dig i forbindelse med fremtidige arrangementer i Vi bygger Fyn.

BYG FYN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger til at sende dig en mail, hvori du bliver informeret om kommende arrangementer i Vi bygger Fyn-netværket. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig mailen fra BYG FYN ved at kontakte os.

Læs mere om BYG FYNs behandling af personoplysninger her.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 20 23 16 34
cme@erhvervshusfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 20 23 16 34
cme@erhvervshusfyn.dk