AB 18: Byggeriets aftalegrundlag i praksis Udsat


Dato og tid

Onsdag d. 1. april 2020 kl. 16:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 25. marts 2020 kl. 16:00

Sted

Mazanti-Andersen Korsø Jensen, Klosterbakken 12, 5000 Odense Mazanti-Andersen Korsø Jensen
Klosterbakken 12
5000 Odense

AB 18: Byggeriets aftalegrundlag i praksis Udsat


Som følge af regeringens anbefalinger i forhold til coronavirus har vi i BYG FYN truffet en række forholdsregler, som betyder, at vi udsætter arrangementet. Vi afholder det, så snart det er muligt. De deltagere, der har tilmeldt sig arrangementet og dem, der står på venteliste, får fortrinsret og direkte besked, når der foreligger en ny dato. Hold løbende øje med vores hjemmeside, hvor vi annoncerer en ny dato.

Aftalegrundlaget AB 18 har været i brug i et års tid, og vi oplever en stor efterspørgsel på viden om, hvordan aftalerne fungerer og fortolkes i praksis.

Der findes mange kurser, hvor aftalegrundlaget gennemgås fra start til slut. Det er dog ikke altid dér, man får det største udbytte. For kan man nu huske de mange ”guldkorn”, når man står med en konkret problemstilling?

Sammen med advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen har vi derfor udviklet et nyt koncept. Et erfa-møde, hvor der lægges vægt på den praktiske anvendelse af aftalegrundlaget, og hvor du på forhånd kan indsende ønsker til emner og problemstillinger, du ønsker belyst.

Der er lagt op til gode diskussioner om både juraen og dine og de andre deltageres forskellige erfaringer med aftalegrundlaget. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Spørgsmål til AB 18?
Hvad vil du gerne have svar på? Send dine forslag til emner og spørgsmål, som du søger svar på, til Louise Gjessing Lund Jensen på glj@mazanti.dk eller Lars Høj Andersson på lha@mazanti.dk.

Må jeg deltage?
Mødet er forbeholdt medlemmer af BYG FYN. For ikke-medlemmer er det muligt at deltage via prøvemedlemskab, se mere HER. Tilmelding er nødvendig for begge parter. Ved afbud senere end d. 31/3 opkræves et no-show gebyr på 500,00 kr.

Sådan behandler vi personoplysninger i BYG FYN

Deltagerliste
Ved tilmelding til arrangementer hos BYG FYN registrerer vi i forbindelse med din tilmelding fornavn, efternavn, mailadresse, telefonnummer, titel og organisation til brug for afholdelse af og kommunikation om arrangementet. Vi anvender oplysningerne til at udarbejde deltagerlister, som uddeles til deltagere og oplægsholdere ved det pågældende arrangement, som du har tilmeldt dig. En deltagerliste bruges udelukkende i netværks øjemed. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal fremgå af en sådan deltagerliste, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil fjerne dine oplysninger. Du kan finde mere information herom i tilmeldingsbetingelserne, som du skal godkende i forbindelse med tilmelding til vores arrangementer.

Stemningsbilleder
Ved BYG FYNs arrangementer tager vi sommetider stemningsbilleder og/eller -video, hvilket du ved din tilmelding accepterer. BYG FYN kan bruge materialet på vores hjemmeside, nyhedsbreve, LinkedIn, markedsføringsmateriale mv. Ønsker du ikke at fremgå på sådanne stemningsbilleder/-video, kan du til enhver tid kontakte BYG FYN med oplysning herom.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 24 47 28 79
bsju@erhvervshusfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 24 47 28 79
bsju@erhvervshusfyn.dk