Er byggebranchen lean nok? Udsat


Dato og tid

Onsdag d. 16. september 2020 kl. 15:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 9. september 2020 kl. 12:00

Sted

Nyt OUH Besøgscenter, Søndre Hospitalsvej 50, 5260 Odense Nyt OUH Besøgscenter
Søndre Hospitalsvej 50
5260 Odense

Er byggebranchen lean nok? Udsat


Nyt OUH

Som følge af den nuværende coronasituation i Odense har vi i BYG FYN truffet en række forholdsregler, som betyder, at vi udsætter arrangementet til foråret 2021. De deltagere, der har tilmeldt sig arrangementet får fortrinsret og direkte besked, når der foreligger en ny dato. Hold løbende øje med vores hjemmeside, hvor vi annoncerer en ny dato.

Lean er udbredt i mange industrier og er med til at sikre øget effektivitet gennem simple værktøjer, som skaber forandringer i hverdagen. Spørgsmålet er om den danske byggebranche er effektiv nok, når det gælder de helt store byggeprojekter. Hvor langt er vi egentlig med digitalisering, processer og præfabrikation? Det er nogle af de spørgsmål, som du vil få svar på, når du med os besøger en af Danmarks største byggesager ’Nyt OUH’ på Fyn. 

Kom og bliv inspireret af et succesfuldt projekt, og hør bygherren Region Syddanmark gennem Projektorganisationen Nyt OUH fortælle om hvilke krav, de stiller til effektive byggeprocesser og digitale løsninger.

Der er maks. plads til 50 personer, og derfor er arrangementet forbeholdt
medlemmer af Lean Construction-DK/ Værdibyg, Dansk Byggeri og BYG FYN.

En del af Vi bygger Fyn
Fyraftensmødet er en del af arrangementsrækken i Vi bygger Fyn-netværket. BYG FYN og Byg til Vækst står bag netværket, hvor grundstammen er fyraftensmøder for virksomheder, private og offentlige bygherrer, uddannelsesinstitutioner og kommuner, der har relation til den fynske byggebranche. Vi Bygger Fyn-samarbejdet har eksisteret siden 2016, og der er afholdt mere end 10 fyraftensmøder.

Netværket har fokus på:
- Formidling af aktuel viden om kommende større fynske byggeprojekter
- Rekruttering af arbejdskraft
- Innovation og ny knowhow indenfor byggeri og anlæg

Som noget særligt er OUH-fyraftensmødet blevet til i et samarbejde mellem arrangørerne Lean Construction - DK/ Værdibyg, Byg til Vækst, Dansk Byggeri og BYG FYN.

Tilmelding
Når du tilmelder dig et arrangement i Vi bygger Fyn-netværket, giver du samtykke til, at BYG FYN kan kontakte dig i forbindelse med fremtidige lignende arrangementer i Vi bygger Fyn.

BYG FYN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger til at sende dig en mail, hvori du bliver informeret om kommende arrangementer i Vi bygger Fyn-netværket. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig mailen fra BYG FYN ved at kontakte os.

Læs mere om BYG FYNs behandling af personoplysninger her.

Deltagerliste
Ved tilmelding til arrangementer hos BYG FYN registrerer vi i forbindelse med din tilmelding fornavn, efternavn, mailadresse, telefonnummer, titel og organisation til brug for afholdelse af og kommunikation om arrangementet. Vi anvender oplysningerne til at udarbejde deltagerlister, som uddeles til deltagere og oplægsholdere ved det pågældende arrangement, som du har tilmeldt dig. En deltagerliste bruges udelukkende i netværks øjemed. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal fremgå af en sådan deltagerliste, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil fjerne dine oplysninger. Du kan finde mere information herom i tilmeldingsbetingelserne, som du skal godkende i forbindelse med tilmelding til vores arrangementer.

Stemningsbilleder
Ved BYG FYNs arrangementer tager vi sommetider stemningsbilleder og/eller -video, hvilket du ved din tilmelding accepterer. BYG FYN kan bruge materialet på vores hjemmeside, nyhedsbreve, LinkedIn, markedsføringsmateriale mv. Ønsker du ikke at fremgå på sådanne stemningsbilleder/-video, kan du til enhver tid kontakte BYG FYN med oplysning herom.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 24 87 04 27
kaga@erhvervshusfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 24 87 04 27
kaga@erhvervshusfyn.dk