Hop til hovedindholdet

Save the date - RoboCluster Big Bang


Dato og tid

Torsdag d. 3. december 2020 kl. 09:30 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 30. november 2020 kl. 10:00

Sted

Et centralt sted i Danmark, Tilgår, Tilgår Tilgår Et centralt sted i Danmark
Tilgår
Tilgår Tilgår

Save the date - RoboCluster Big Bang


Arrangementsbeskrivelse

Save the date - RC Big Bang
RoboCluster byder på innovationsresultater og fortæller om fremtidens fokuserede robotnetværk

RoboCluster blænder 3. december 2020 op for vores Big Bang konference, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og skriv dig op til at modtage mere info, når vi åbner for tilmeldingen.

Hvorfor skal jeg deltage?

December virker i disse tider langt væk, og vi er opmærksomme på, at der er lang tid til at vi rammer RoboCluster Big Bang, men skulle du nu alligevel have glemt, hvad vores konference går ud på, så får du lige en række årsager til at deltage nedenfor.

Du vil ikke hægtes af

Når vi mødes i december, kan du regne med at få indblik i alle vores resultater. Over det seneste år, har vi har travlt med at skabe innovation på alle robot- og dronefronter. Så hvis du ikke vil hægtes af omkring den nyeste viden og innovation, så skal du deltage i RC BigBang og få det hele serveret på et fad – et sted…

  • Automation og styring
  • Droner
  • Kollaborative robotter
  • Mobile robotter

Hør virksomhedernes innovationshistorier

Du kan også glæde dig til at møde, netværke og høre en række oplæg fra virksomheder, som har været med i innovationens-øje, når de sammen med videnspartnerne har deltaget i innovationen på tætteste hold.

Få indblik i fremtidens fokuserede robotnetværk

RC Big Bang bliver også stedet, hvor vi løfter sløret for indholdet fremtidens fokuserede nationale netværk for robotter og droner. Så vil du vide, hvilket indhold, hvilke aktører og ikke mindst, hvad det betyder for din virksomhed – så bør du deltage 3. december.

Netværk og masser af det

Alle RoboCluster-arrangementer skal give deltagere fokuseret forskningsbaseret-viden, der kan omsættes eller inspirere virksomheder til at finde nye løsninger, produkter eller services. På pænt dansk: innovere. Arrangementerne har dog også til opgave at sikre, at deltagerne møder nye forbindelser, der kan styrke det danske robot og drone landskab. Til RC Big Bang kan du derfor regne med at få plejet dit eksisterende netværk, samt få udvidet det betragteligt.

Tilmelding

Tilmeldingen er endnu ikke åben, men du kan skrive dig op via formularen på denne side (navn og mail), så sender vi dig mere info, når vi åbner for tilmeldingen.

Spørgsmål

Spørgsmål til RoboCluster Big Bang kan stilles til Netværksleder i RoboCluster Christina Wanscher på cewa@robocluster.dk eller telefon: 93 50 75 00 .

Tid og sted

Dato: 3. december 2020

Tid: 9:30 til 17:30

Sted: Et centralt sted i Danmark(placeringen tilgår)Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Fyn
UAS Denmark
Tlf: +45 70235515
info@uasdenmark.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Fyn
UAS Denmark
Tlf: +45 70235515
info@uasdenmark.dk