Hop til hovedindholdet

Årsmøde 2020


Dato og tid

Tirsdag d. 24. november 2020 kl. 14:30 til 17:15

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 23. november 2020 kl. 09:00

Sted

Munkebjerg Business Park, Munkebjergvænget 1, 5230 Odense M Munkebjerg Business Park
Munkebjergvænget 1
5230 Odense M

Årsmøde 2020


ArrangementsbeskrivelseVi løfter sløret for den nye nationale erhvervsklynge for byggeri og anlæg

I september var det 20 år siden en række forudseende fynske kommuner og virksomheder i byggebranchen startede det, der senere blev til BYG FYN. På årsmødet kan du høre om det næste skridt i udviklingen, og hvad det betyder for dig og din virksomhed. 2021 kommer nemlig til at byde på en ny national erhvervsklynge for byggeri og anlæg, hvor BYG FYN udgør én af tre stiftere. Den nye konstruktion vil stadig have fokus på regionalt samarbejde og arbejde for at udvikle byggeriet i en mere digital og bæredygtig retning.

15 nye legekammerater
Året er endnu ikke omme, og indtil videre er 15 nye virksomheder trådt ind i medlemskredsen. Vi regner med, at såvel nye som gamle medlemmer dukker op, så der bliver gode muligheder for at netværke og udveksle visitkort.

Klassens nye bæredygtige dreng
Den frivillige bæredygtighedsklasse er stadig højaktuel. Den skal testes over en toårig periode i samarbejde med alle interesserede bygherrer med henblik på indførelse af krav i bygningsreglementet i 2023. Klassen er et enkelt og omkostningslet grundlag at bygge bæredygtigt byggeri efter, og kan anvendes på alle bygningstyper herunder nybyggeri og ombygninger. Den er et centralt element i omstillingen af byggeriet. Netop derfor ønsker vi at introducere dig for det nye bæredygtighedsbegreb, som indeholder ni krav om bl.a. livscyklusvurdering, totaløkonomisk analyse og en række indeklimakrav.

Fysisk deltagelse og online streaming
Vi følger de nationale corona-retningslinjer, og derfor har vi sat et loft på antallet af deltagere. Der er maks. plads til 50 personer. Pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet. 

Hvem må deltage?
Mødet er gratis for medlemmer af BYG FYN. Tilmelding er nødvendig. Vi opkræver et no-show gebyr på 500 kr. ved afbud senere end 2 hverdage før årsmødet.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 51 77 73 39
lah@erhvervshusfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 51 77 73 39
lah@erhvervshusfyn.dk