Hop til hovedindholdet

Det gode udbud


Dato og tid

Tirsdag d. 18. maj 2021 kl. 16:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 11. maj 2021 kl. 16:00

Sted

Focus Advokater P/S, Englandsgade 25, 5000 Odense C Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5000 Odense C

Det gode udbud


ArrangementsbeskrivelseGratis for medlemmer af BYG FYN. Ikke-medlemmer kan deltage via et prøvemedlemskab. Tilmelding er nødvendig. Ved afbud senere end 2 hverdage før mødet opkræves et no-show gebyr på 500 kr.

Alt for mange udbud bliver annulleret, og alt for mange tilbud bliver forkastet.

Når et udbud annulleres, er det forbundet med omkostninger for både ordre- og tilbudsgivere. Den hyppigste årsag til, at udbuddene annulleres, er fejl i udbudsprocessen eller behov for ændringer i udbudsmaterialet.

Det kan ligeledes være forbundet med store omkostninger for både ordre- og tilbudsgivere, når en ordregiver er forpligtet til at forkaste et tilbud. Ordregiver kan bl.a. være forpligtet til at forkaste sit tilbud, når en tilbudsgiver tager forbehold i deres tilbud, eller når en tilbudsgiver ikke opfylder mindstekravene til dokumentation mv.

Focus Advokater og BYG FYN stiller skarpt på problemerne på et gå hjem-møde.

Hvad enten du er ordregiver, delegeret bygherre eller tilbudsgiver, får du konkrete værktøjer til at gennemføre en bedre udbudsproces og til at undgå de faldgruber, der kan medføre annullation/forkastelse af tilbud.

Du kan sende dine spørgsmål eller en konkret problemstilling til advokat Karina Dolmer Andersen på kda@focus-advokater.dk senest den 29. april. Der er selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål på mødet.

Vi slutter arrangementet af med et let traktement med mulighed for at netværke og stille ekstra spørgsmål.

Arrangementet overholder naturligvis gældende Covid-19 retningslinjer, og der vil være håndsprit til rådighed.

Find vej til Focus Advokater.

Sådan behandler vi personoplysninger i BYG FYN

Deltagerliste
Ved tilmelding til arrangementer hos BYG FYN registrerer vi i forbindelse med din tilmelding fornavn, efternavn, mailadresse, telefonnummer, titel og organisation til brug for afholdelse af og kommunikation om arrangementet. Vi anvender oplysningerne til at udarbejde deltagerlister, som uddeles til deltagere og oplægsholdere ved det pågældende arrangement, som du har tilmeldt dig. En deltagerliste bruges udelukkende i netværks øjemed. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal fremgå af en sådan deltagerliste, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil fjerne dine oplysninger. Du kan finde mere information herom i tilmeldingsbetingelserne, som du skal godkende i forbindelse med tilmelding til vores arrangementer.

Stemningsbilleder
Ved BYG FYNs arrangementer tager vi sommetider stemningsbilleder og/eller -video, hvilket du ved din tilmelding accepterer. BYG FYN kan bruge materialet på vores hjemmeside, nyhedsbreve, LinkedIn, markedsføringsmateriale mv. Ønsker du ikke at fremgå på sådanne stemningsbilleder/-video, kan du til enhver tid kontakte BYG FYN med oplysning herom.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 24 47 28 79
bsju@erhvervshusfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BYG FYN
Tlf: +45 24 47 28 79
bsju@erhvervshusfyn.dk