Hop til hovedindholdet

Webinar: Strategier for bæredygtighed


Dato og tid

Onsdag d. 9. december 2020 kl. 09:00 til 10:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 8. december 2020 kl. 16:00

Webinar: Strategier for bæredygtighed


Arrangementsbeskrivelse

Få inspiration og konkrete cases til dit arbejde med bæredygtig strategi med spændende indlæg fra attraktioner og seværdigheder, der på hver deres måde fokuserer på bæredygtighed. Der vil være plads til spørgsmål undervejs.

Program:

9.00: Indledning DEF v/Laura Raidla og Mark Hauge Østergaard, Destination Fyn

09.10: Skarø Is v/Martin: Bæredygtighed som drivkraft

Der går en rød tråd gennem alt hvad Skarø Is og Martin Jørgensen laver: Naturen. Eller nærmere samarbejdet med den. Det har været drivkraften i alt, hvad Martin Jørgensen har foretaget sig de sidste fire årtier og som forsat er til stede i alt, hvad han laver i dag.”

Derfor er der indført ressource-optimering på så mange processer som muligt fra råvarer som helst købes lokalt, til energibesparelser i produktionen. Økologi og grøn strøm er en selvfølgelighed. Det er fra de store perspektiver til de små detaljer.

9.35: AKKC v/Fie Glerup Gjørtz: Bæredygtighedsstrategi i praksis

I efteråret 2017 blev AKKC certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events - som det eneste eventsted i Danmark. Her arbejder de systematisk med bæredygtighed – og vil konstant sætte nye mål og forbedre deres performance.

Ønsket var at sikre, at bæredygtige hensyn blev tænkt ind som en naturlig del af den daglige arbejdsdag. Det skulle samtidig være et værdiskabende arbejde, hvilket selvfølgelig kræver at man skal reflektere kritisk over eksisterende processer, samt de bæredygtige tiltag som igangsættes.

10.00: HCA Festivals v/Rikke: Strategiproces i HCA Festivals

I uge 34 danner Odense centrum rammen om et væld af eventyrlige kulturoplevelser, når HCA Festivals åbner op for et genkendeligt og nytænkende H.C. Andersen univers med teaterforestillinger, foredrag og guidede ture, men i lige så høj grad noget helt anderledes som Street Art, koncerter, lysshow og meget mere. Alt kan ske!

HCA Festivals i er proces med at se på deres bæredygtighedsstrategi - hør mere om deres erfaringer og tankerne bag deres arbejde med at få en bæredygtig strategi, og hvordan de aktivt bruger med deres netværk i denne proces.

10.25: Afrunding og opsamling v/DEFFor spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Destination Fyns Mark Hauge Østergaard, mhoe@destinationfyn.dk / 2051 2728


Destination Fyns arbejde med bæredygtighed bliver understøttet med midler fra Interreg-projektet Circ-NSR.Kontaktinformationer til arrangør

Destination Fyn
Tlf: +45 20512728
mhoe@destinationfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Destination Fyn
Tlf: +45 20512728
mhoe@destinationfyn.dk