Hop til hovedindholdet

Webinar: Data - hvordan kan de benyttes og udnyttes?


Dato og tid

Torsdag d. 11. februar 2021 kl. 09:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 11. februar 2021 kl. 08:00

Sted

Webinar om Data , Online, 5230 Odense M Webinar om Data
Online
5230 Odense M

Webinar: Data - hvordan kan de benyttes og udnyttes?


Arrangementsbeskrivelse

Data er en integreret del af vores dagligdag. Vi leverer data gennem sundheds-apps, vi køber ind via apps, og vi bruger data bare vi streamer en serie på Netflix. Men er du klar over, hvordan du kan anvende teknologi – og samtidig indsamle en masse brugbar data fra dine gæster?

I dette webinar får du indblik i, hvordan du ved få, simple teknologier kan få data, som du kan bruge i din forretning  – og som bonus; hvordan du kan bruge teknologi og data i en COVID-19-sammenhæng.

Dette webinar henvender sig til alle aktører med gæster og besøgende, f.eks. hoteller, mødesteder, eventarrangører, attraktioner og museer.

Program  
09.00   Velkomst og introduktion til dagens program v/Destination Fyn og Michaela Andersen

09.10      Oplæg fra Tokerød Plus om digitale løsninger og data v/Thomas Eriksson
Thomas Eriksson giver inspiration igennem konkrete eksempler fra lavpraktisk brug af data til mere innovative løsninger, hvor data bliver anvendt taktisk og som en integreret del af forretningsmodellen. Dermed bliver der givet svar på, hvordan I kan anvende data til at styrke forretningen og give markant bedre brugeroplevelser. 

Thomas giver 3 konkrete tips til at arbejde med data ift. forretningsudvikling, datasikkerhed og GDPR.  

Med sig medbringer Thomas et unikt digitalt forretningskoncept for konferencevenues og hoteller, som han helt eksklusivt vil løfte sløret for denne dag. 

Ovenstående vil være krydret med interaktion igennem hele webinaret

10.50 Opsamling og konklusioner

11.00 Afslutning og frokost

Michaela Andersen er facilitator på webinaret. Michaela er grundlægger af eventvirksomheden BYMA, og arbejder til dagligt med eventdesign, eventstrategier og projektledelse af events, og har over 20 års erfaring inden for møde- og eventbranchen.

Grundet den aktuelle covid-19-situation bliver denne masterclass om data afholdt som et webinar i stedet for det planlagte fysiske møde.

For spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Destination Fyns Morten Olstrup, mool@destinationfyn.dk / 23 63 80 36.

Destination Fyns arbejde med teknologi i møde- og eventbranchen bliver understøttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
 

Kontaktinformationer til arrangør

Destination Fyn
Tlf: +45 23 63 80 36
mool@destinationfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Destination Fyn
Tlf: +45 23 63 80 36
mool@destinationfyn.dk