Hop til hovedindholdet

Webinar: Bæredygtighed og teknologi


Dato og tid

Torsdag d. 14. januar 2021 kl. 09:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 14. januar 2021 kl. 08:00

Sted

Webinar om Bæredygtighed og Teknologi Webinar om Bæredygtighed og Teknologi

Webinar: Bæredygtighed og teknologi


Arrangementsbeskrivelse

Bæredygtighed er et af tidens vigtigste fokusområder. I dette webinar zoomer vi ind på, hvordan teknologi kan hjælpe virksomheder og organisationer med at blive mere bæredygtige. Hør bl.a. oplæg om optimering af forbrug og cases fra virksomheder, hvor data og teknologi har båret den grønne omstilling.

Dette webinar henvender sig til alle aktører med fysiske rammer, f.eks. hoteller, museer, mødesteder og attraktioner, der ønsker at styrke deres bæredygtighedsindsats.

Program  
09.00     Velkomst og introduktion til dagens program v/Destination Fyn og Michaela Andersen

09.10 Optimering igennem energiregistrering v/Lars Gyldenholm, KeepFocus
Lars vil visualisere, hvordan du kan undgå energisvind på el, vand og varme. Der kigges på virksomhedscases med sammenligning af resultater før og efter implementering af energioptimering.

09.40 Refleksioner og overvejelser omkring bæredygtighed og teknologi 

09.50 Teknologi som løftestang for bæredygtighed v/Trine Plambech, Alexandra Instituttet
Digitale teknologier har et stort potentiale for at understøtte virksomheders grønne omstilling. Trine giver en letforståelig indføring og fortæller om inspirerende cases, hvor virksomheder fra branchen har haft succes med bæredygtige tiltag.

10.50 Opsamling og konkrete værktøjer til at tage i brug i egen forretning 

11.00 Afslutning

Michaela Andersen er facilitator på webinaret. Michaela er grundlægger af eventvirksomheden BYMA, og arbejder til dagligt med eventdesign, eventstrategier og projektledelse af events, og har over 20 års erfaring inden for møde- og eventbranchen.

Grundet den aktuelle covid-19-situation bliver denne masterclass om bæredygtighed og teknologi afholdt som et webinar i stedet for det planlagte fysiske møde. 

For spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Destination Fyns Morten Olstrup, mool@destinationfyn.dk / 23 63 80 36.

Destination Fyns arbejde med teknologi i møde- og eventbranchen bliver understøttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
 

Kontaktinformationer til arrangør

Destination Fyn
Tlf: +45 23 63 80 36
mool@destinationfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Destination Fyn
Tlf: +45 23 63 80 36
mool@destinationfyn.dk