Hop til hovedindholdet

Digital sikkerhed indenfor automations- og robotindustrien


Dato og tid

Torsdag d. 4. april 2024 kl. 13:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. marts 2024 kl. 23:00

Sted

Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund Billund Lufthavn
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Digital sikkerhed indenfor automations- og robotindustrien


Arrangementsbeskrivelse

I samarbejde med Billund Erhverv og Billund Lufthavn afholder Odense Robotics et netværksmøde den 4. april, der udforsker forskellige krav og aspekter i forhold til maskindatasikkerhed og cybersecurity indenfor automations- og robotindustrien. 
Der vil være faglige oplæg og diskussioner inden for området med bl.a. Bureau Veritas, Siemens, AAU, samt en rundvisning i Billund Lufthavn. Derudover vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og udveksle idéer med andre deltagere. 

Netværksmødet afvikles på dansk i tidsrummet kl. 13.00 – 16.00 hos Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund. 

Datasikkerhed og cybersecurity er afgørende i den moderne verden, hvor teknologier inden for robotter og automation kun vokser.
I service- og produktionsvirksomheder ser vi, hvordan robotter deler arbejdsplads med deres menneskelige kollegaer, hvilket øger fokus på et trygt og sikkert arbejdsmiljø, men også den digitale sikkerhed.
Vi står over for et stadig stigende og avanceret trusselbillede, og det er afgørende, at virksomheder er rustet til at håndtere det. 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Erhvervshus Fyn
Odense Robotics

Tlf: +45 70235515
info@odenserobotics.dk

Kontaktinformation til arrangør

Erhvervshus Fyn
Odense Robotics

Tlf: +45 70235515
info@odenserobotics.dk