Hop til hovedindholdet

RethinkTourism! 2019


Dato og tid

Tirsdag d. 19. november 2019 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 8. november 2019 kl. 12:00

Sted

Hotel Svendborg, Centrumpladsen1, 5700 Svendborg Hotel Svendborg
Centrumpladsen1
5700 Svendborg

RethinkTourism! 2019


Arrangementsbeskrivelse

Velkommen til Rethink Tourism 2019

I år sætter en ny kurs og siger ”Dare to be different” til det samlede program. Vi sætter ”mod” i højsædet og slår dørene op for en konference, der vil sparke hul i lydmuren.

På konferencen får du en unik mulighed for at møde Guðrið Højgaard, CEO hos Visit Faroe Islands. Med bl.a. kampagnerne Google Sheep View og Closed for maintenance bliver Visit Faroe Islands ved med at overgår sine egne virale succeser - Hvad er opskriften og hvilken effekt har det skabt?

Mød også Christian N. Stadil - en af Danmarks mest karismatiske erhvervsledere, som vil give sit bud på, hvordan man differentierer sig på et konkurrencepræget marked. Stadil ejer det globale konglomerat Thornico A/S, som dækker over mere end 120 operationelle virksomheder i forskellige industrier. 

Mød Vincent Nijs og Lynn Dauwe fra VisitFlandern, som fortæller om nogle af deres destinations indsatser. Hør om arbejdet med deres cykelstrategi, hvor fokus er at skabe engagerede cykel-communities og udviklingen af Travel to tomorrow projektet, som sigter efter at udvikle en mere bæredygtig form for turisme.

Vi arbejder i øjeblikket intensivt på at lande et program bestående af både danske og internationale speakers, som lever op til udsagnet ”Dare to be different”. For mod skal der til, hvis Fyn, Langeland og Ærø skal stå stærkt i kampen om et rejsemarked i vækst.

Dagens program lader vi kyndigt Signe Jungersted guide os igennem.
Signe Jungersted er tidligere udviklingsdirektør i Wonderful Copenhagen, hvor hun var ansvarlig for den strategiske nytænkning, procesdesign og formidling af organisationens localhood strategi, der efterfølgende blev en global bevægelse. I dag er Signe partner i innovationsvirksomheden Group Nao.

Fem grunde til at deltage

  • Bliv klogere på fremtidens oplevelsesøkonomi nationalt og internationalt.
  • Deltag i debatten om fynsk turisme og Destination Fyn Klyngens fremtid.
  • Få inspiration fra de mest nytænkende og modige hoveder inden for oplevelsesøkonomien.
  • Mød dine kolleger fra det fynske turisterhverv i en kreativ og inspirerende atmosfære.
  • Oplev et program, som med garanti vil give stof til både eftertanke og nye handlinger.

Hold dig opdateret på programmet på destinationfyn.dk og LinkedIn.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >