Serviceudvikling og bæredygtighed


Dato og tid

Tirsdag d. 2. marts 2021 kl. 08:30 til 13:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 23. februar 2021 kl. 16:00

Sted

Kvægtorvet, Frederiksgade 8, 5700 Svendborg Kvægtorvet
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Serviceudvikling og bæredygtighed


Du får en introduktion til hvilke muligheder, der kan være for at sælge serviceløsninger, skræddersyet til dine kunders behov. Hør BM Silo A/S og Glaspartner A/S, der begge har gennemgået et transform-forløb, hvor et af kernepunkterne er bæredygtighed i forhold til FN’s 17 verdensmål.
Bliv klogere på serviceinnovation gennem forskerindlæg fra B-tech/AU Herning.

Du bliver klædt på til at kunne beslutte, hvordan du kan tage det næste skridt i udviklingen af din serviceforretning. Hvis du ønsker at arbejde med din serviceudvikling og udvikle din virksomheds serviceforretning, kan du opnå 80 gratis konsulenttimer, herunder 5 workshops.

Hvad er servitization?

Servitization – integrationen af services og produkter i samlede forretningskoncepter – er allerede en central, global drivkraft i omstillingen af fremstillingsindustrien. Tendensen kan kun forventes at accelerere i fremtiden. Forskningen peger på, at der er et stort uforløst økonomisk potentiale for virksomheder i at tænke services ind i deres kerneforretning. Servitization kan i udgangspunktet antage mange forskellige former, som typisk har det til fælles, at det er koblingen mellem produktet og services – dvs. den samlede løsning – der er afsættet for forretningsmodellen.

Når bæredygtighed skal tænkes ind, kan det være:

  • Aftersales i forlængelse af produktsalg fx oppetidsgaranti, overvågning, vedligehold og helpdesk
  • Cirkulære forretningsmodeller, hvor virksomheder genanvender eller forædler spildpro-dukter eller tack-back modeller, hvor forædlede produkter løbende erstattes og genanvendes.

Se hele programmet her

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Fyn
Tlf: +45 70235515
annck@erhvervshusfyn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Fyn
Tlf: +45 70235515
annck@erhvervshusfyn.dk