Hop til hovedindholdet

Odense Robotics årsmøde


Dato og tid

Onsdag d. 13. marts 2024 kl. 15:00 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 13. marts 2024 kl. 09:00

Sted

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5230 Odense M Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5230 Odense M

Odense Robotics årsmøde


Arrangementsbeskrivelse

 

Kom og deltag i Odense Robotics’ årsmøde, der samler virksomheder og organisationer fra hele Danmarks robot-, automations- og droneøkosystem for at debattere vækst og innovation i branchen. Årets tema er ‘Hvordan realiserer robotindustrien automationspotentialet?’Årets tema adresserer det spørgsmål, som alle i Danmarks robotindustri stiller lige nu: Hvordan realiserer vi det enorme automationspotentiale i virksomheder og den offentlige sektor? Vi ved, at automatisering giver mange fordele. Alligevel har mange virksomheder og organisationer endnu ikke taget det første skridt. 

I år inviterer vi alle i Danmarks robot-, automations- og droneøkosystem til at deltage og bidrage til debatten. Vi ønsker dermed ikke kun at samle Odense Robotics medlemmer fra hele landet, men også organisationer og forretningsledere fra hele værdikæden.

Gør dig klar til en livlig debat på dansk med fremtrædende branchepersoner modereret af Søren Dahl Vester, kendt fra DR TV-programmer. 

Sammen vil vi dykke ned i de mest betydningsfulde udfordringer og muligheder, som Danmarks robot-, automations- og dronevirksomheder står over for ved kommercialisering af løsninger. Nye perspektiver både indenfor og udenfor branchen vil blive præsenteret for at sætte fokus på de vigtigste faktorer, der lige nu former vores industri og fælles mål om øget automatisering.

Arrangementet afsluttes med den årlige Odense Robotics prisuddeling, hvor vinderne af Company of the Year og Startup of the Year kåres. 

Du vil have rig lejlighed til at netværke med repræsentanter fra hele økosystemet under årsmødet, og undervejs sørger vi selvfølgelig for lette forfriskninger.   

Årsmødet finder sted den 13. marts 2024 i Odense Congress Center i forbindelse med den internationale robotmesse R-24. Det er gratis at deltage i R-24 og årsmødet.

Medlemmer er også velkomne til at deltage i Odense Robotics generalforsamling, som foregår direkte op til årsmødet.

Odense Robotics is co-financed by the Danish Agency for Higher Education and Science as well as the Danish Board of Business Development.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Erhvervshus Fyn
Odense Robotics

Tlf: +45 70235515
info@odenserobotics.dk

Kontaktinformation til arrangør

Erhvervshus Fyn
Odense Robotics

Tlf: +45 70235515
info@odenserobotics.dk